Besökare

torsdag, augusti 23, 2012

Känns fantastiskt bra

Igår var det första riktiga inskolningsdagen för mina små hjärtan, Liam skolas in med morfar och jag tar Minoe och Neo. Dom kör heldagar 9-14 med förälder dom första 3-4 dagarna. Man får inblick i verksamheten men jag måste erkänna att det är lite långtråkigt att bara vara där :)
Men det känns så himla bra, alla barnen har toppenpedagoger och Liam har en som är specialistpedagog så han kommer verkligen få den träning och utveckling som han behöver för kunna få det bra i framtiden, det gäller att ligga ett steg före.

Igår så va det som sagt första dagen och allt gick bra, dom lekte och åt bra. Sen var det vila, och ja..... Efter att Minoe varit förbannad i drygt en timme så somnade hon mitt på alla madrasser och Neo fick lite ro och somnade han också. Liam hade en bra dag och fann sin pedagog bra och han trivs verkligen, det strålar verkligen om honom.

Första sovdagen för Neo

Första sovdagen för Minoe


Idag var det inskolningsdag 2 och allt har varit lite bättre än igår. Utelek och det är då mina barn trivs som bäst. Dessutom en stor vattenpöl mitt på gården så det va på med galonkläder och stövlar och sen var det härlig geggamojjalek för fulla muggar. Neo va så duktig på samlingen, gick stolt fram och satte sin bild på tavlan och sen sjöng vi massa sånger. Mina små änglar åt som två små matvrak och sen tog det 15 minuter så sov dom sött på varsin kudde. Passade då på att gå hem en stund och ta en liten vila på soffan :)

Andra sovdagen och Neo är avslappnad

Minoe likaså, helt slut


Liam har haft en strålande dag, ätit bra och lekt för fulla muggar. Utelek, spel, saga, lego och massa annat skoj. Han är så glad just nu  och han trivs hur bra som helst på sin förskola och jag är en lycklig mamma som är så stolt över mina duktiga barn.

Liam åker ner på stången

Minosan älskar sanden

Syskonkärlek
 
Neo målar lite med vatten och lera
 


Julian har haft sin första gympalektion idag och fått sin första läsebok, spännande. Han var jättestolt när han kom hem och läste högt för mig, så duktig min Julian. Det händer mycket nu när han har börjat i 1:an. Ny fröken, nya ämnen och ny miljö, men med samma kompisar och en del nya samt massor av bus på dagarna.
På lördag drar fotbollen igång för honom och han är laddad, han vill spela och det är NU!! :)

Idag har vi gjort hemgjorda hamburgare med bröd och sen åt vi massvis med jordgubbar till efterätt med grädde, mums. Minoe äter mest gubbar i vår familj,  hon är tokig i dom.

Mammas lilla jordgubbslisa :)

Nu är jag trötter efter en skön solning och dusch, dags att sova när man ska upp med tuppen imorgon :) Jag saknar min Jennifer, känns som en evighet sen hon var här hos mig, men hon har haft fullt upp med semester och läger. Mamma älskar dig hjärtat :)

Kram på er alla och sov gott :)

Inga kommentarer: