Besökare

tisdag, augusti 21, 2012

Andas och ta nya tag :)

Tisdag och dags för enskilda samtal på förskolan. Neos och Minoes samtal gick lätt och smidigt och det känns så himla bra allting. Neo känner sig redan varm i kläderna, pratar på och leker för fullt. Minoe är lite skeptisk och undrar vart hon hamnat någonstans, men hon springer glatt iväg och leker men har stenkoll på vart mamma är någonstans.

Liams samtal drog ut på tiden så vi får fortsätta imorgon då det är en hel del att gå igenom. Han tycker att förskolan är rolig och längtar tillbaka redan när vi är på väg hem. Vi har fått en kanonbra specialistpedagog till honom med massor av kunskap och ett hjärta av guld till honom. Hon är engagerad och lägger stor vikt på att han ska få det bra och trivas. Det kommer att bli en tuff tid framöver med Liam. många förändringar, nya rutiner och nya arbetsmetoder. Tror att det här är det bästa för honom och vill att han ska må bra och trivas, och precis så är det just nu,
Imorgon ska småfisarna gå sin första dag på förskolan och det blir både mat och vila :)

Julian har haft en bra dag i skolan. han fick sitt schema igår och nu blir det musik, slöjd och andra roliga ämnen i skolan, gympa 2ggr/vecka. Han gillar skolan och tycker om att gå dit, ingen är elak emot honom och jag känner att han har fått en engagerad lärarare som tycker det är roligt att få jobba med den här klassen...




Jag är lite trött och låg just nu, saknar motivering och engagemanget är inte på topp. När det gäller barnen så kämpar jag alltid till 110%, men det är svårt just nu när man känner att både orken och luften håller på att gå ur en.

Idag var jag o Julian på middag hos två klasskompisar till honom. Trevligt med mat, fika och massa prat. Tiden rinner iväg när man har trevligt och mycket att prata om. Grabbarna hade disco, spelade fotboll och hade superkul. Tack för allt Anna och Mathias :)


Nu blir det till att lägga ner huvudet på kudden och sova lite, upp tidigt imorgon  :)

1 kommentar:

knasmamman sa...

usch vet hur det känns! ingen energi här heller men vi biter ihop och så tar vi nya tag eller hur?
kramar Knasmamman / T