Besökare

torsdag, april 12, 2012

4års kontroll på Bvc

Idag fick Liam vara hemma och ladda upp lite, bara mysa och leka. Det har blivit Starwars lekar i alla olika slag, film, gubbar, mjukdjur och spelkort. Vi har gått igenom allt idag :) Älskar dagar då Liam får vara själv och bestämma vad vi ska göra  hela dagen.


Dagen började med att jag tog Neo och Julian på en promenad. Först lämnades Julian på fritids, hemlig utflykt idag. Spännande! Vi sa hejdå, Neo och jag fortsatte våran promenad mot Lena. Vi tittade på vattnet där "pippifågeln" satt och drack vatten, sen spanade vi efter fler fåglar uppe i träden. Han pratar så mycket nu Neo, det är riktigt roligt att gå med honom.Sen såg vi traktorn, vovven, bussgaraget och Kaatach, leklandet som just nu rustar upp för en utomhusavdelning, ska dit och kolla in när den öppnar i maj :)


Idag var det den stora dagen för Liam, 4års kontroll. Jag hade förberett honom noga och talat om vart, när och hur, men trots det så blev det en kamp att få på honom kläderna när vi skulle gå. Han ville verkligen inte någonting annat än att vara hemma idag, ingenting va bra nog. Men efter många om och men så tog vi oss ner till bvc och då vände det när han fick se bilarna som man kunde åka på. Han hann och åka en stund innan Anita kom. Han gick med på att göra alla tester och allt va ua, sååååå duktig. Han hade ju som mål att få en glass efteråt och det fick han såklart :) Stolt mamma, han kan om han vill. är han skulle rita sitt självporträtt så ritade han en starwars gubbe istället för det va bara så, annars fick det va. Men Anita berömde honom för den fina teckningen och sparade den. 


                                           Julian och Liam på väg hem efter fritids/dagmamma

Nu ska jag lägga barnen och kolla igenom allt en gång till inför mötet med F-kassan ang vårdbidraget.
Ha en bra torsdagkväll och tack för att ni läser :)

Inga kommentarer: