Besökare

onsdag, april 25, 2012

En bra dag ;)

Idag har jag varit på autismcenter och fått så mycket information att det sprutar ut ur öronen. Fick träffa en fantastisk kvinna som dessutom hade lite humor. Väldigt lättsam och trevlig. Vi ska gå en "första steget" kurs där man får träffa andra föräldrar vid tre tillfällen och få information om just autism för små barn över lag. Alla är olika och allt arbete blir induviduellanpassat till Liam sen.
Mellan dessa träffar så blir det hemuppgifter att jobba med för Liam.

Efter det så ska Liams dagmamma och resurs gå på en heldagskurs, sen blir det sommarlov innan allting drar igång på "allvar". Då blir det en induviduell plan för hur Liams arbete ska se ut och anpassas efter honom. Det är mycket information och mycket att ta in, men jag känner att jag är väldigt positivt inställd. Även om det är jobbigt och svårt med alla utmaningar och alla jobbiga situationer så är det så skönt när man får rätt information och rätt verktyg att jobba med. Känns som att det kommer bli bra det här.

Liam har väldiga problem på nätterna, han sover oregelbundet och vaknar oftare och oftare. Men jag pratade med hans läkare så nu ska vi få hjälp med det också, så det känns som att allt har kommit igång nu och man är i rullning. Positivt men med mycket funderingar och frågor.

Liam är nu bättre och har haft en extra dag hemma idag, Neo och Minoe har varit hos Lena och busat. Det går så bra med Minoe, hon är så trygg. Inskolad och klar. Julian har haft en bra dag i skolan.

Ikväll blir det ett varmt bad och sen lite te och en bra film.
Imorgon är det fullt på schemat igen :)

Tack för alla som läser min blogg :) KRAM!

Inga kommentarer: