Besökare

måndag, augusti 27, 2012

Blir bra det här...

Måndag och en härlig början på veckan. Julian har fått en fantastisk lärare och hon är så förstående och reko. Hon är engagerad och visar ett stort intresse för barnen och dess lärande.

Liam har haft sin första dag utan mig eller morfar på förskolan och det har gått bra. Han har en mjukstart denna vecka med tider som 9-14, det passar honom bra. Han har blivit mer envis och ALLT ska numera ske på hans villkor, dvs gör om och gör rätt. Vi backar bandet och gör om det från början på hans villkor så slipper vi alla utbrott och missförstånd. Det är en tuff period med många fighter just nu, mycket konfliklösningar och många situationer där jag som mamma blir frustrerad och inte vet vad jag ska säga eller göra. Lite handledning kommer att vara på sin plats när vi på fredag ska få besök av Liams handledare från autismcenter. En fantastisk människa som verkligen förstår och är engagerad, rak och ärlig. Det kommer att bli bra för Liam men det är en tuff tid framöver nu, hårt och väldigt mycket arbete kommer att krävas.

Neo och Minoe är nu klara med sin inskolning och dom har blivit varma i kläderna. Dom äter bra och somnar på bums, inga problem här inte. Helt fantastisk personal på förskolan. Intresserade och engagerade i barnen och deras olika behov.

Imorgon är en tuff dag med mycket "att göra" på listan. Började damma och torka av idag, med det slutade med rensning av garderober och även en check på höstens och vinterns kläder så man vet vad som är för litet och vad som passar. Phu, inte klar än men fortsätter imorgon.

Nu knackar John Blund på och vill komma in så..... Godnatt alla fina :)

KRAM

Inga kommentarer: