Besökare

tisdag, maj 01, 2012

Tvärstopp...

Tisdag idag och strålande sol. Underbart väder och fantastiskt glada barn. Långpromenad med massa bus och lunchen är avverkad. Nu sover mina småtroll middag :) Dags att ta en skön dusch och sen blir det ut i det fina vädret för lite lek i parken.

Valborg 2012


Liam är så glad och positiv ( i dom flesta fall iallafall), han visar tydligt när något är fel eller inte känns bra. I morse skulle han åka med sin morfar och hälsa på "gammelfarmor" som ligger på mariahemmet på söder. Han klädde på sig och packade sin ryggsäck med starwars-gubbar, ritblock och pennor. ( Väskan är en väldigt viktig del för Liam, där har han med sig saker som är viktiga för honom. Saker som han kan använda i jobbiga och tuffa situationer)

Hur som helst så åker dom iväg idag (morfar och Liam), allt är toppen och han är glad. Efter ca:1 timme ringer min telefon, Liam vägrar gå in till min farmor, det blir tvärstopp och ingenting kan få honom att ändra sig. Han är superledsen och bara skakar. det var bara att åka hem igen. Nu sitter han i soffan och spelar sitt DS. Han vill inte ha lunch eller någonting annat. Bara sitt DS med starwars.
mammas lilla skrutt ;)



Mammas lilla cooling
Mammas stora cooling'


Han äter som en liten kråka, ingenting är gott nog. Ingenting duger åt honom. SUCK :)
Ska träffa läkaren från prima barn imorgon så får vi se vad hon säger om sömnen och maten.

Han träffade en dietist förut men sen av någon okänd anledning så upphörde den kontakten så nu måste vi ta tag i det igen :)



Ha en fortsatt trevlig tisdag ;)

Inga kommentarer: