Besökare

måndag, september 03, 2012

Härlig helg med massa skoj...

Har haft en bra och trevlig helg med trevliga människor. Lördagen började med fotbollsträning i regnet, men grabbarna va glada och spelade på. Sen blev det lite lunch för att senare gå ner och kolla vad Tyresöfestivalen hade att bjuda på, det fanns b.la ponnyridning, dansuppvisning och ansiktismålning. Blött och lerigt men ändå roligt för barnen. Julian och Liam åt hamburgare och mös i regnet med Adam och Alicia medans jag och Marie dansade runt :)


Julian, Alicia och Adam


 Sen var det dags att åka och titta på när Julians gamla fritidsledare som hade fotbollsmatch vid Fontanahallen. Lyckan var gjord när han i pausen fick en matchtröja. Vi hade trevligt sällskap av familjen Johansson/Lindkvist som vi senare på kvällen åt middag hos och hade en trevlig kväll med.

Eftersom det regnade på lördagen så blev det inte mycket till lek i den nya lekparken som dom nu öppnat och invigt bredvid centrum. Så söndagen blev till att spendera där, dryga 5 timmar blev det med roligt och trevligt sällskap och underbara barn. Det var trötta barn som alla sov innan klockan slagit 18:30 igår. och en trött mamma som somnade i soffan :)

Mammas busunge :)


Det är roligt när man inser att vissa människor inte fungerar och är som man trott, kan vara både negativt och positivt. Men jag tror att man ska gå på magkänslan och göra det som känns bäst.
Har trevliga och bra vänner i mitt liv och det är underbart!

Idag har det, kan inte berätta mer just nu men jag är glad och hösten kommer bli ännu mer spännande nu :) Jag är så jäkla bra ibland!

Många roliga och trevliga inslag i vardagen idag, fantastiskt! :)

Sov gott!!





Inga kommentarer: