Besökare

tisdag, september 25, 2012

Fina vänner...

Har haft en konstig vecka. Har vabbat för både det ena och det andra i veckan som gått :(

Sjuk Julian :)

Sjuk Liam :)
 

Utslagen Neo :)


I torsdags så var jag med bästa Elin på grönan och tittade när Takida spelade, sååå jäkla bra.
Galet kär efter den kvällen. Mötte upp Jessica och Josefina innan så kvällen blev supertrevlig och lyckad :)

Takida ;)


I fredags så åkte Liam med sin morfar till söderhamn för att hälsa på moster och mormor, han behöver få komma bort ibland och bara få vara själv utan syskon. Lite miljöombyte och lite vila för mamma. Världens bästa och underbaraste Jennifer har varit hos oss i helgen!




Fredagen blev en skön pizzakväll hos Elin och Johan, med trevligt sällskap och massa bus. Lördagen var fullspäckad men såå jäkla underbart rolig. Fotbollsträning som vanligt, korvätning och shopping. Sen var det dags för Julle att gå på kalas på Kaatach och röja runt i 3timmar för att sen komma hem då vi skulle ha middag med Elin och Johan, Jocke och Lena och alla underbara barn som leker så bra tillsammans, inga bråk här inte :)

God middag, god dricka, glada och härliga barn och trevligt sällskap med dom bästa ;) Kan det bli bättre? Nää, tror inte det!



I söndags var det F-möte med innebandyn som drar igång nu igen, sen kolla när Jennifer hade handbollsmatch i Tyresö, slutade oavgjort. (13-13) Hon gjorde en kanonbra match.

Så nu är det ny vecka i rullning, igår hade Julian en kompis hemma efter skolan, det blev mys med hamburgare och massa lek och bus i parken.

Grattis till Ella och Fredrik som fått världens finaste prinsessa igår, kärlek till er :)

IDAG KOMMER MIN PRINS HEM IGEN! LÄNGTAR IHJÄL MIG EFTER HONOM.
MAMMAS LIAM <3


Inga kommentarer: